Szállásfoglalási szabályzat

A Royal Apartment & Rent szálláshelyfoglalást kizárólag e-mailben, online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Royal Apartment & Rent foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk (https://royalapartment.eu/) főoldalán.

Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és számlázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Royal Apartment & Rent fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.

Az e-mail útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni: név, telefonszám, számlázási cím, e-mail cím. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Royal Apartment & Rent az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik visszaigazolttá.

Ezzel egyidőben kiküldésre kerül a szállás összege, melyet banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Royal Apartment & Rent Bankszámla szám: 10102244-60345800-01005000

Nemzetközi bankszámlaszámunk/ IBAN: HU66 10102244 - 60345800 - 01005000
BIC (SWIFT) kód: BUDAHUHB

A teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre. A foglalás kizárólag a kért szállásdíj határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé! A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét a foglalási számot.

MINIMUM FOGLALHATÓ ÉJSZAKÁK SZÁMA

A minimum foglalható éjszakák száma 2 éjszaka, ez alól kivétel lehet a kiemelt időszak, melyet a weboldalon feltüntetésre kerül.

ÉRTÉKTÁRGYAK, KÉSZPÉNZ KEZELÉSE:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a Royal Apartment & Rent semmilyen felelősséget nem vállal az eltűnt értéktárgyakért, készpénzért.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezés előtt 15 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül. Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 5%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Ha a lemondás az érkezés előtt 15-7 nap között érkezik a befizetett összeg 50%-a jár vissza, amely visszautalásra kerül.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 7 napon belül jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, vagy nem érkezik meg a szállásra akkor a befizetett összeget a szállásadó lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett összeg a Royal Apartment & Rent tulajdonába kerül.

KÖZVETÍTŐK ÁLTAL ÉRTÉKESÍTETT FOGLALÁSOKRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK

A Royal Apartment & Rent szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.

Más értékesítési csatornákon található és a szálloda saját honlapján (www.royalapartment.eu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálloda saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a Royal Apartment & Rent semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek a jelen szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés 60 napon belül nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.